čtvrtek 18. listopadu 2010

Další týden za námi

Tento týden mají děcka ve škole jako hlavní téma šikanu a charitativní pomoc dětem, které pomoc potřebují (Children in Need). Děti diskutují o tom, co je to šikana a co si s ní případně počít a škola uspořádala bazar použitých hraček, jejíž výnos je určený na charitativní účely.

My se Soňou jsme si připomněli svátek 17. listopadu tím, že jsme provedli loupeživý nájezd na obchody v Norwichi, budou si tam o nás určitě ještě dlouho vyprávět, skoro jsme jim to tam vykoupili. Překvapil nás počet obchodů a nakupujících lidí na to, že Norwich je jen asi 2x větší než Olomouc.

Juliina ruka se nadále řádně hojí a Julie získává při manipulaci se sádrou jistotu. Začíná ji používat jako zbraň, protože už pochopila, že dobře mířenou ránu sádrou do hlavy lze použít jako silný argument při jednání se sestrami.

Počasí se celkem uklidnilo, teploty sice přes desítku vylezou jen u topení, ale zato už několik dnů nepršelo a nefouká vítr. Byli jsme obhlídnout podzimní okolí, tady je pár fotek:







Soňa nám vaří nejenom zdravě a chutně, ale taky s důrazem na vizuální stránku svýho kulinářskýho umění. Naposledy nám udělala velkou radost cromerskými bílými červy s pačuánskou zeleninou. Ale zakázala mi o tom tady psát, tak jenom fotka:


S obavami sledujeme, že v Čechách se chystá nějaký velký ochlazení. Vzhledem k tomu, že máme na autě letní gumy, tak by bylo fajn, kdyby to ještě těch 14 dnů vydrželo, tak se budeme modlit.

V.